• Laatste nieuws

    De stand van zaken.

    Volg op deze nieuwspagina de stappen die we gezet hebben en gaan zetten. Hoe zag trenara het licht en welke toekomst gaan we tegemoet?

trenaratrails.jpg

'De Grote Update'

Vanaf vandaag komt er een grote update in de Stores te staan. We nemen jullie even (kort) mee door de nieuwigheden. Hopelijk zijn jullie even enthousiast als wij 😉

lees verder

C72hcVwOhSrwSb2OvcJnFgP5wRoLeJ6BP-2wE_W9fl8-2048x1536.jpg

RunEASI

Enkele weken geleden liepen Gert en ik een rondje met Kurt Schütte. Kurt is één van de drijvende krachten achter RunEASI. Zegt jullie waarschijnlijk nog niets, die naam. Logisch ook, want het product komt hopelijk eind van dit jaar op de markt.

lees verder

nieuwalgoritme2.png

Achter de schermen: een nieuw algoritme.

Christophe schreef enkele weken geleden al over ons befaamde lijstje aan ontwikkelingen. Midden juni start Appwise alvast met de correctie voor hoogtemeters en de ontwikkeling van een nieuw abonnement.

lees verder

tvrmedaille.jpeg

Trenara Virtual Race wedstrijdverslag

Geen voorjaarswedstrijden, een afgelaste marathon, …. en zonder doel trainen is toch niet alles. Dus ging ik op zoek naar een nieuw doel nadat Boston werd uitgesteld. De conditie was in de opbouw naar de marathon best goed en ik wou deze graag ook verzilveren. Voor mij is de halve marathon de leukste afstand om te lopen én daar ligt voor mij ook de mogelijkheid om mijn PR te verbeteren. Ik koos om in Trenara dus een nieuw doel te maken na de afgelasting van Boston: volle focus op het trainen voor mijn Trenara Virtual Race, een halve marathon. Als doel stelde ik 1u24 in en gezien mijn vorig PR op 1u24:59 stond, ging ik dus voor een PR op de wedstrijddag.

lees verder

woman-in-active-wear-jogging-by-the-bay-3621182.jpg

“Ben benieuwd waar jullie nog meer allemaal mee gaan komen” stuurde Priscilla ons via IG. Even een erg korte voorgeschiedenis: Priscilla leerde ons kennen via LoopPraat. Ze liep bij een vereniging, maar de trainingen bevielen haar niet meer zo. Ondertussen is ze redelijk overtuigd over de werking van Trenara (mogen we dat zeggen, Priscilla?). En wat voor ons minstens even leuk is: ze heeft nu een abonnement lopen op Peak.

lees verder

The most personal running coach app. Whatever goal, whatever fitness level: we'll get you there. As for now: follow our startup journey!

Contact Us

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.